Move2Social Amersfoort: de kop is eraf!

Op maandag 8 oktober zijn negen ondernemingen met een sociale doelstelling gestart met Move2Social Amersfoort. “De eerste dag is voorbij gevlogen”, aldus één van de deelnemers. Vanaf nu komen de ondernemers wekelijks samen om te werken aan diverse aspecten van hun bedrijf. Met het programma wordt beoogd om samen met de sociale ondernemingen te werken aan de levensvatbaarheid van hun bedrijf en de impact op de samenleving te vergroten (bijvoorbeeld door de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te stimuleren).

Lees verder

Move2Social Amersfoort gaat begin oktober van start! Door de partners van Move2Social Amersfoort zijn negen deelnemers geselecteerd voor deelname aan de eerste editie van dit programma in deze regio. Bij de selectie is gekeken naar de samenstelling van de groep, diversiteit van de initiatieven, maatschappelijke impact en aansluiting van de behoefte van de deelnemer met het programma-aanbod.

Lees verder

Spetterende kick-off Move2Social Amersfoort

Op donderdag 28 juni vond de spetterende kick-off plaats van Move2Social Amersfoort. Move2Social is een programma voor sociaal ondernemers en hun stakeholders waarbij de sociaal ondernemers een programma krijgen aangeboden en begeleiding bij het opstellen van een businessplan, netwerkvergroting en mogelijkheden voor financiering.

Lees verder

Inschrijving Move2Social Amersfoort geopend!

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort. Een programma dat jou als sociaal ondernemer helpt in begeleiding van je businessplan, persoonlijke coaching en kennisuitwisseling met andere ondernemers. En tot slot een pitch tijdens het slotevent voor partners en publiek voor het ophalen van kennis, netwerk of financiering.

Lees verder

Social Business Model Canvas KplusV

Speciaal voor sociaal ondernemers is er een Social Business Model Canvas ontwikkeld door KplusV die tevens wordt gebruikt als rode draad voor het stimuleringsprogramma. Het verschil met het gebruikelijke canvasmodel is dat wordt bekeken welke maatschappelijke impact wordt gecreëerd en wie hiervoor wil bijdrage. (verdienmodel).


Copyright 2018 - KplusV