De deelnemers van Move2Social Amersfoort (7/8)

Hetty Buist – B&B De Heerlijkheid

Elke week interviewen wij één van de deelnemers aan Move2Social Amersfoort over hun sociale onderneming. Deze week een interview met Hetty Buist van B&B De Heerlijkheid.

Move2Social Amersfoort is het groeiprogramma voor sociaal ondernemers. Het programma bestaat uit tien workshops en verschillende expertsessies over verschillende onderwerpen van sociaal ondernemerschap. Maandag 19 november volgden de deelnemers aan Move2Social een pitch training van Rick Mintjes (KplusV) bij Joe’s Bow Ties.


Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (6/8)

Edgar van Groningen – StadsWormerij

Elke week interviewen wij één van de deelnemers aan Move2Social Amersfoort over hun sociale onderneming. Deze week een interview met Edgar van Groningen van de StadsWormerij.

Move2Social Amersfoort is het groeiprogramma voor sociaal ondernemers. Het programma bestaat uit tien workshops en verschillende expertsessies over diverse onderwerpen van sociaal ondernemerschap.


Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (5/8)

Ilse Kamphuis – Bijzondere Gasten

Elke week interviewen we één van de deelnemers aan Move2Social Amersfoort om hen voor te stellen. Deze week een interview met Ilse Kamphuis van Bijzondere Gasten.

Op maandag 12 november waren we te gast bij de Gemeente Amersfoort. In de ochtend heeft Loes Nijskens van KplusV een workshop gegeven over impact meten. In de middag stond een interactieve sessie over de inclusieve arbeidsmarkt op het programma. Marieke Mulder van de Normaalste Zaak en Hans Eijsink en Jantine van den Burg-Buitenhuis van het WSP kwamen hun kennis delen.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (4/8)

Paula de Jong – Wednesday Concepts

Elke week interviewen één van de deelnemers aan Move2Social Amersfoort om hen voor te stellen. Deze week een interview met Paula de Jong van Wednesday Concepts.

Maandag 5 november waren we te gast bij Peer! in Amersfoort. De dag stond in het teken van de organisatie- en juridische structuur van de onderneming.


Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (3/8)

Joey von Grumbkow en Rima Baronian – Joe’s Bow Ties

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Amersfoort om hen voor te stellen. Deze week een interview met Rima Baronian en Joey von Grumbkow van Joe’s Bow Ties.

Maandag 29 oktober stond in het teken van financieren. Sjoerd Schurer (Rabobank Amersfoort Eemland) en Ies Bos (Collin Crowdfund) hebben de deelnemers wegwijs gemaakt in de wereld van financiering en crowdfunding. In de middag was Tom Kikkert aanwezig om een workshop te verzorgen over de betekeniseconomie en personal branding.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (2/8)

Femke Blok en Marieke Blok – De Bijzondere Eetfabriek

Elke week interviewen wij een aantal deelnemers aan Move2Social Amersfoort om hen voor te stellen. Deze week een interview met Femke Blok en Marieke Blok van de Bijzondere Eetfabriek.

Donderdag 18 oktober waren we te gast bij StadsLAB033 en volgden de deelnemers een workshop over waardeproposities en verdienmodellen van Jelle Colijn van KplusV. De middag stond in het teken van de inclusieve arbeidsmarkt.

Lees verder

De deelnemers van Move2Social Amersfoort (1/8)

Quinty van Drie – BeeLife

Elke week interviewen wij één van de deelnemers van Move2Social Amersfoort. Deze week stellen we Quinty van Drie van BeeLife aan u voor.

Move2Social Amersfoort is een groeiprogramma voor sociaal ondernemers in de arbeidsregio Amersfoort. Het programma is begin oktober van start gegaan en bestaat uit tien workshops en diverse expertsessies over verschillende dimensies van sociaal ondernemerschap. In een periode van drie maanden werken de deelnemers van het programma aan het businessplan en een toekomstbestendig verdienmodel. 

Lees verder

Move2Social Amersfoort: de kop is eraf!

Op maandag 8 oktober zijn negen ondernemingen met een sociale doelstelling gestart met Move2Social Amersfoort. “De eerste dag is voorbij gevlogen”, aldus één van de deelnemers. Vanaf nu komen de ondernemers wekelijks samen om te werken aan diverse aspecten van hun bedrijf. Met het programma wordt beoogd om samen met de sociale ondernemingen te werken aan de levensvatbaarheid van hun bedrijf en de impact op de samenleving te vergroten (bijvoorbeeld door de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te stimuleren).

Lees verder

Move2Social Amersfoort gaat begin oktober van start! Door de partners van Move2Social Amersfoort zijn negen deelnemers geselecteerd voor deelname aan de eerste editie van dit programma in deze regio. Bij de selectie is gekeken naar de samenstelling van de groep, diversiteit van de initiatieven, maatschappelijke impact en aansluiting van de behoefte van de deelnemer met het programma-aanbod.

Lees verder

  • 1
  • 2

Copyright 2018 - KplusV